Menu Sluit search

Dierenaccessoires

Alle nodige dierenaccessoires voor retail, kwekers en pensions. Elk merk is duurzaam en kwalitatief hoogstaand. Ontdek ons assortiment, geniet van advies op maat en kies het beste voor jouw klanten.


Ontdek hier een greep uit ons assortiment accessoires

Onze merken van Accessoires voor retail

M-Pets

Een totaalgamma aan exclusieve en innovatieve dierenaccessoires. Het exclusief door ASP-verdeelde merk onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en de doorgedreven innovatie van zijn producten voor dieren. Alle producten voldoen aan de hoge EU-normen.

  • voor honden: manden, kussens, voederbakken, poepzakjes, koelmatten, riemen, puppy pads, hokken, speeltjes & kleding
  • voor katten: manden, kattenbakken en -vulling, voederbakken, verzorging, speeltjes, krabpalen, kattenluiken & snacks


Curli

Zwitserse kwaliteit in dierenaccessoires. Curli staat voor functionaliteit en design. Het materiaal en de producten zijn afgestemd op het vertrouwen tussen dier en baasje. Curli creëert een toegevoegde waarde bij elk product. Zo ontwikkelde het een hondenharnas met unieke code die vermiste honden helpt terugvinden.

Happy-House

Exclusieve, mooie honden en kattenaccessoires geïnspireerd door de laatste modetrends. Happy House biedt kwalitatieve, comfortabele producten die beantwoorden aan ieders woonstijl. De verschillende luxueuze stoffen, stoere stiksels en bijzondere details zorgen voor een exclusief design voor honden- en kattenaccessoires.

Dog Rocks

Vulkanisch gesteente dat urine vlekken op het gras verminderd. Dog Rocks zijn stenen die het nitraatgehalte in urine reduceert waardoor de urine minder schadelijk is voor gras. De stenen uit natuurlijke mineralen plaats je in de hondenwaterbak en veranderen onschadelijk de pH-waarde van de urine.

Green 7

Gespecialiseerde reinigingsproducten voor baasjes. Effectieve producten voor hondenhokken, kattenmanden en andere dierenverblijven. De producten zijn volledig aangepast aan de gevoeligheden van elk dier.

Practicat

Canadees kattenbakvulsel met bijzondere opslorpende en samenklonterende eigenschappen. Deze kattenbakvulling werkt volledig absorberend en ontgeurend. PractiCat is verrijkt met fris geurend babypoeder en heeft een absorptievermogen van liefst 350 procent. Deze kattenbakvulling is voor 99% stofvrij.

4Pets

4Pets biedt een breed scala aan hoogwaardige hondenboxen die de veiligheid en het comfort van huisdieren in de auto bevorderen. De 4Pets PRO hondenboxen zijn TÜV gecertificeerd en voorzien van het Impact Protection System, wat zorgt voor een geverifieerde veiligheid tijdens het reizen.

Vragen over onze merken?

We helpen je graag verder!

  • voor dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenartsen, professionele kwekers & pensions
  • ondersteuning en advies op maat
  • introductieaanbiedingen