Menu Sluit search

Kattenvoeding

Onze merken bieden een prijsbewust A-assortiment aan kattenvoeding die katten doet ronken. Ontdek onze merken en selecteer het beste voor jouw klanten.


Ontdek hier een greep uit ons assortiment kattenvoeding

Bekijk ons assortiment

onze A-merken kattenvoeding voor retail

CaroCroc

Hoogwaardige kattenvoeding uit natuurlijke grondstoffen, aangevuld met vitaminen en mineralen. De CaroCroc-voeding heeft geen conserveringsmiddelen en toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het assortiment in de Super Premium lijn biedt een overzichtelijke en compacte keuze aan kattenvoeding.

Content

Kattenvoeding met simpel receptuur.  De eenvoudige samenstelling van de brokjes zorgen voor een lagere kans op klachten. De Content-producten zijn geschikt voor katten met een normale activiteit en staan bekend om hun hoge acceptatie en vertering. De voeding is volledig vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Casa-Fera

Het natuurlijk alternatief! De producten van CASA-FERA zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek en bevatten uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Het assortiment is volledig vrij van tarwegluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het merk biedt een compact assortiment aan voedingssoorten: kitten, adult, senior, light en sensitive.

Terra Felis

Ontdek de voortreffelijke wereld van Terra Felis. Met 100% natuurlijke ingrediënten, geschikt voor menselijke consumptie, biedt Terra Felis een uitgebalanceerde selectie van verse grondstoffen en soortspecifieke recepten. Het hoge vleesgehalte bootst op een natuurlijke wijze het dieet van de prooi na, waardoor katten genieten van puur, voedzaam voedsel.

Schesir

Met natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige eiwitten en minimale koolhydraten, voldoet Schesir aan de unieke voedingsbehoeften van katten. Variatie in smaken houdt katten enthousiast en bevredigt hun behoefte aan diversiteit. Ontdek wat Schesir te bieden heeft en geef een kat de voeding die het verdient - smakelijk, voedzaam en afgestemd op zijn unieke behoeften.

Stuzzy

Stuzzy biedt een breed scala aan natte voeding voor katten. Ze worden bereid met natuurlijke ingrediënten, voldoen aan de specifieke behoeften van kittens en gesteriliseerde katten, en bieden een gevarieerde keuze voor zelfs de meest veeleisende katten. Ontdek de eenvoud en heerlijkheid van Stuzzy - voeding die jouw kat verdient.

Riverwood

Riverwood kattenvoeding bevat hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en heeft een hoog vleesgehalte van 'vrije uitloop' dieren. Het assortiment, rijk aan smaken, is graanvrij, hypoallergeen en bevat geen kunstmatige toevoegingen. Riverwood staat voor een dierwaardig bestaan en biedt voordelen zoals optimale verteerbaarheid en een smakelijke ervaring. Met variaties in eiwitbronnen en ultra-premium kwaliteit, is het de natuurlijke keuze voor kattenvoeding.

Meowing Heads

Ontdek Meowing Heads kattenvoeding, boordevol hoogwaardig vlees, vis en natuurlijke ingrediënten voor een blije en gezonde kat! Het assortiment met natte en droge voeding is zorgvuldig samengesteld door kattenliefhebbers. Met speciale recepten voor kittens, senioren en katten met overgewicht, garanderen we dat katten elke maaltijd de perfecte belevenis beleven.

Profine

Profine ontwerpt voeding speciaal om aan de unieke behoeften van katten te voldoen. Met een uitgebreid assortiment kattenbrokken heeft Profine voor elke kat een speciale variant gecreëerd. Profine kattenvoeding is niet alleen een ware traktatie, maar bevordert ook de gezondheid en conditie van een kat in verschillende levensfasen! Er is een divers assortiment, waaronder speciale dieetvoeding voor katten met overgewicht, lange- en halflange vacht, en katten met een verhoogd risico op haarbalvorming.

Vragen over onze merken?

We helpen je graag verder!

  • voor dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenartsen, professionele kwekers & pensions
  • ondersteuning en advies op maat
  • introductieaanbiedingen