Menu Sluit search

Kattenvoeding

Onze merken bieden een prijsbewust A-assortiment aan kattenvoeding die katten doet ronken. Ontdek onze merken en selecteer het beste voor jouw klanten.


Ontdek hier een greep uit ons assortiment kattenvoeding

Bekijk ons assortiment

onze A-merken kattenvoeding voor retail

CaroCroc

Hoogwaardige kattenvoeding uit natuurlijke grondstoffen, aangevuld met vitaminen en mineralen. De CaroCroc-voeding heeft geen conserveringsmiddelen en toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het assortiment in de Super Premium lijn biedt een overzichtelijke en compacte keuze aan kattenvoeding.

Content

Kattenvoeding met simpel receptuur. De eenvoudige samenstelling van de brokjes zorgen voor een lagere kans op klachten. De Content-producten zijn geschikt voor katten met een normale activiteit en staan bekend om hun hoge acceptatie en vertering. De voeding is volledig vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Casa-Fera

Het natuurlijk alternatief! De producten van CASA-FERA zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek en bevatten uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Het assortiment is volledig vrij van tarwegluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het merk biedt een compact assortiment aan voedingssoorten: kitten, adult, senior, light en sensitive.

Vragen over onze merken?

We helpen je graag verder!

  • voor dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenartsen, professionele kwekers & pensions
  • ondersteuning en advies op maat
  • introductieaanbiedingen