Menu Sluit search

Veterinaire voeding & accessoires

Prijsbewuste veterinaire voeding die hond en kat curatief en preventief verzorgt. Elk product voldoet aan onze kwaliteitsnormen en biedt ondersteuning aan ziektes en allergieën. Ontdek ons assortiment en voorzie jouw patiënten van het beste.


Ontdek hier een greep uit ons assortiment veterinaire voeding & accessoires

Onze merken in VETERINAIRE VOEDING

Sanimed

Curatieve en preventieve voeding ter ondersteuning van specifieke ziektes of allergieën. De voeding is wetenschappelijk ontwikkeld en bevat uitsluitend superieure kwaliteitsingrediënten uit natuurlijke oorsprong. Zonder toegevoegde synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Een complete lijn van producten die aangepast is aan de specifieke noden van het huisdier.

 

 

Onze merken in VETERINAIRE ACCESSOIRES

M-Pets

Een totaalgamma aan exclusieve en innovatieve dierenaccessoires. Het exclusief door ASP-verdeelde merk onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en de doorgedreven innovatie van zijn producten voor dieren. Alle producten voldoen aan de hoge EU-normen.

Curli

Zwitserse kwaliteit in dierenaccessoires. Curli staat voor functionaliteit en design. Het materiaal en de producten zijn afgestemd op het vertrouwen tussen dier en baasje. Het merk streeft naar het creëren van een toegevoegde waarde bij elk product.

Vragen over onze merken?

We helpen je graag verder!

  • voor dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenartsen, professionele kwekers & pensions
  • ondersteuning en advies op maat
  • introductieaanbiedingen