Menu Sluit search

Wie zijn wij?

ASP is opgericht uit liefde voor dieren. Als echte dierenliefhebbers selecteren we alleen het beste voor hond en kat. Zorgen voor dieren komt voor ons, net zoals voor jou, op de eerste plaats. Ruim 40 jaar bieden we een totaalservice aan dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenartsen, professionele kwekers en pensions.  

Ons verhaal - wie zijn wij

Onze merken

Dankzij onze nauwe samenwerking met de Nederlandse kwaliteitsfabrikant Vobra Special Petfoods bieden we een assortiment met sterke merken aan: CaroCroc, CASA-FERA, Impress Your Dog en SANIMED. Voor dierenaccessoires werken we hoofdzakelijk samen met M-Pets en Curli.

Partner worden van ASP

ASP staat voor je klaar

ASP staat voor je klaar

De vertegenwoordiger die het beste aansluit bij jouw segment, komt graag bij je langs. We laten je kennismaken met de mogelijkheden van onze merken en helpen je verder met het samenstellen van een optimaal assortiment voor jouw klanten. 

Ook na je afspraak en bestelling mag je rekenen op onze expertise. Zo bieden we je ondersteuning waar nodig en advies op maat. 

Een service met dat teckeltje meer

Een service met dat teckeltje meer

ASP streeft een hoge klantenservice na. We hebben interessante introductieaanbiedingen en leveren gratis vanaf een bestelling van 250 euro. Wij beschikken over een ruime stock zodat je al binnen twee werkdagen de bestelde producten ontvangt.

Je kiest voor een meedenkende en eerlijke partner die altijd klaarstaat om je te ondersteunen en te helpen bij het creëren van toegevoegde waarde.

Contacteer ons