Menu Sluit search

HONDENVOEDING

Prijsbewuste en kwaliteitsvolle hondenvoeding geselecteerd volgens onze jarenlange expertise. Retailers vinden bij ASP A-alternatieven die honden doen kwispelen. Geniet van onze ondersteuning en selecteer het beste voor jouw klanten.


Ontdek hier een greep uit ons assortiment hondenvoeding

Onze A-merken hondenvoeding voor retail

CaroCroc

Hoogwaardige hondenvoeding uit natuurlijke grondstoffen, aangevuld met alle nodige vitaminen en mineralen! 

CaroCroc-producten bevatten geen conserveringsmiddelen of toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. CaroCroc biedt een compleet en compact assortiment van veertien voedersoorten voor honden.

De brokken uit het CaroCroc Premium assortiment kennen ieder een uniek eiwit- en vetgehalte en zijn afgestemd op de energiebehoefte van honden, van puppy tot senior.

De Super Premium-lijn richt zich op honden met specifieke behoeftes zoals: voedselovergevoeligheid, huid- en vachtproblemen of herstellende dieren.

Impress Your Dog

Een koudgeperste hondenbrok vervaardigd onder lagere temperaturen vol natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Deze voeding staat garant voor een goed, gezond en gelukkig hondenleven. De samenstelling is afgestemd op de specifieke behoeftes van elke hond in zijn levensfase en is verder bijzonder licht verteerbaar en voedzaam.

Content

Hondenvoeding met simpel receptuur. De eenvoudige samenstelling van de brokken zorgen voor een lagere kans op klachten. De Content-producten zijn geschikt voor honden met een normale activiteit en staan bekend om hun hoge acceptatie en vertering. De voeding bevat geen synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. 

CASA-FERA

Het natuurlijk alternatief voor hondenvoeding! 

De producten van CASA-FERA zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek en bevatten uitsluitend hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Het assortiment is volledig vrij van tarwegluten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Terra Canis

Terra Canis gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit! 

De ingrediënten zijn ook geschikt voor menselijke consumptie. Zo ben je zeker dat jouw hond alleen maar het allerbeste krijgt! Terra Canis heeft een klassieke lijn, maar ook speciale voeding voor gevoelige honden.

Vragen over onze merken?

We helpen je graag verder!

  • voor dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenartsen, professionele kwekers & pensions
  • ondersteuning en advies op maat
  • introductieaanbiedingen