Menu Sluit search

Het beste assortiment voor jouw klanten

Als partner van ASP geniet je van een prijsbewust & kwalitatief aanbod A-merken & alternatieven!

  • voor dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenartsen, professionele kwekers & pensions
  • ondersteuning & advies op maat
  • introductieaanbiedingen

Retailers

Enkel het beste voor dieren in jouw winkelrek. Selecteer kwalitatieve honden- en kattenvoeding en zorg samen met ons voor dier en liefhebber. Garandeer je klanten een breed gamma aan duurzame accessoires die honden doen kwispelen en katten doen stralen.

ASP voor retailers

Dierenartsen

Een curatief en preventief assortiment. Waarborg de gezondheid van elk dier met kwalitatieve voeding en ondersteunende accessoires. Biedt het beste aan baasjes en stuur hen zorgeloos naar huis.

ASP voor dierenartsen

Kwekers & Pensions

Voeding en accessoires die dieren verzorgt en beschermt. Kies kwalitatieve voeding voor gezonde snoetjes en accessoires voor de optimale conditie van dieren. Zorg met een gerust hart voor andermans dieren.

ASP voor kwekers & pensions

Ons assortiment

ASP is gespecialiseerd in dierenvoeding en accessoires. Elk merk en product is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan hoge kwaliteitsnormen.

40 jaar specialist

Meer dan 40 jaar specialist

ASP is opgericht uit liefde voor dieren. Als echte dierenliefhebbers selecteren we alleen maar het beste voor hond en kat. Zorgen voor dieren komt voor ons, net zoals voor jou, op de eerste plaats. Ruim 40 jaar bieden we een totaalservice aan dierenspeciaalzaken, tuincentra, dierenartsen, professionele kwekers en pensions.

Ons verhaal

Onze merken

Een selectie van topmerken die jouw vertrouwen verdient. Een samenwerking die zorgt voor kwalitatieve en prijsbewuste producten voor jou.

Wat klanten over ons zeggen

Als dierenartsenpraktijk hebben wij met ASP een ideale partner gevonden om mee samen te werken. De Sanimed-voeding ervaren we als zeer kwalitatief en gezien de alsmaar stijgende herhaalaankopen stellen we dat ook onze klanten en patiënten deze mening delen. Kwaliteit tegen een eerlijke prijs en een fantastische ondersteuning door Audrey zijn voor ons de pijlers van deze succesformule.

Dierenartsen Kristof Matthys en Stijn Van Der Poorten
DAP ALFAVET te Denderleeuw

Als grote dierenspeciaalzaak waren wij op zoek naar een huiselijke afdeling voor hond en kat en kwamen zo bij Happy House. Na contact met Ine van ASP werd er een plan getekend en een maand later hadden wij een nieuwe afdeling Happy House, volledig door Ine ingericht en helemaal naar onze zin. Een schot in de roos want elke week worden bestellingen geleverd. Onze klanten staan vol bewondering te kijken naar het unieke assortiment.

Bedankt!”

Annie
Dierenwinkel Holvoet te Harelbeke

Reeds 10 jaar vertrouw ik voor mijn dierenpension op ASP voor voeding met een goede prijs/kwaliteitverhouding en een betrouwbare service. Door de corona-crisis moest ik op zoek naar een alternatief. 

Samen met ASP stelde ik een klein, commercieel gamma aan dierenvoeding samen dat ik nu rechtstreeks verkoop. En dat loopt vlot, ik ben dan ook heel tevreden!

Ann Deputter
Ann’s Dierenparadijs te Nieuwpoort

Een hoogkwalitatieve voeding met uitstekende resultaten aan een concurrentiële prijs, meer verlang je van een voeding toch niet als praktijkdierenarts? 

Met het Personal Label gamma van ASP krijg je er als extra troef een trouw cliënteel bovenop. Het versterkt de vertrouwensband arts-patiënt en het geeft je een idee over de therapietrouwheid. Dit alles gekoppeld aan de aangename en vooral oprechte en eerlijke ASP-vertegenwoordigers verklaart het succes in onze praktijk.

Dierenarts Christophe Jacobs
DAP Wolvendries te Halle